12.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăActualitatePreședintele Federației Asociațiilor de Părinți: „Să vedeți scandaluri după începerea școlii”

Președintele Federației Asociațiilor de Părinți: „Să vedeți scandaluri după începerea școlii”

Mai sunt câteva zile până când va începe școala și nimeni nu știe nimic concret despre modul în care elevii vor păși fizic sau nu în noul an școlar. Mai mult, guvernanții par indeciși, iar deciziile clare se lasă încă așteptate.

„Mai avem câteva zile și vom începe școala. E clar că declarația dlui prim-ministru a fost la fentă. A vrut să vadă reacția, a primit răspuns rapid”, spune Iulian Cristache, președintele Federației Asociațiilor de Părinți din România, despre declarația lui Orban referitoare la o posibilă amânare pentru 1 octombrie a începutului de an școlar.

„La fel de clar este că e imposibil să ai toate cele necesare, e imposibil să mulțumești toți părinții, toți elevii, toți directorii si profesorii. Anul va fi EXTREM de greu și controversat. Ce a fost până acum, putem considera apă de ploaie. Să vedeți scandaluri după începerea scolii. Din orice… si din nimic”, mai spune Iulian Cristache.

Președintele Federației arată care putea fi soluția adoptată de Ministerul Sănătății, o soluție ce putea împăca pe toată lumea.

„De aceea, tot spun, PERFECT era să lase familia să decidă. Daca Ministerul Sănătății decidea acest lucru, vă spun că terminam cu tot scandalul. Poate mai se gândește între timp, MS si MEC.Tot sper!”

Cele mai populare

Recent Comments