Poșta Română închiriază spații pentru birouri în județele Constanța și Tulcea

Poșta Română are în acest moment peste 400 de spații pe care vrea să le închirieze în toată țara. Conform companiei, ele sunt potrivite pentru a fi transformate în birouri sau ateliere.

În județul Constanța, Compania Națională Poșta Română închiriază trei spații: în municipiul Constanța, în localitatea Peștera și în stațiunea Saturn.

Spatii Posta Constanta
Poșta Română închiriază spații pentru birouri în județele Constanța și Tulcea 3

Pe strada Mihai Viteazu, Poșta oferă un spațiu de 93,79 de mp, cu un teren aferent de 792,54 de mp, în timp ce la Peștera se închiriază strict spațiul care are 50 de mp. În Saturn, spațiul deținut de Poșta Română are 630 de mp, iar terenul aferent se întinde pe o suprafață de 1.678,5 mp.

Spatii Posta Tulcea
Poșta Română închiriază spații pentru birouri în județele Constanța și Tulcea 4

În județul Tulcea, Poșta Română închiriază șapte spații situate în comunele Jurilovca, Carcaliu, Niculițel, Baia, Peceneaga, Mahmudia, Ostrov. După cum se vede în tabelul de mai sus, spațiile sunt strict încăperi care măsoară între 17,51 mp și 75,83 mp.

Cei care sunt interesați să închirieze aceste spații trebuie să solicite informații de la Denisa Mușuroaea – telefon: 0736 442 800, e-mail: denisa.musuroaea@posta-romana.ro

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza