26.4 C
Constanța
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăPoliticăPNȚCD Constanța speră să meargă pe liste comune cu PSD și ALDE,...

PNȚCD Constanța speră să meargă pe liste comune cu PSD și ALDE, la alegerile locale

Conducerea organizației județețene Constanța a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) a avut o întâlnire cu liderii locali ai formațiunii. Adrian Țapliuc, președintele PNȚCD Constanța, i-a prezentat pe noii coordonatori ai organizațiilor din Agigea (Adrian Horga), Lumina (Valentin Brănescu) și Dumbrăveni (Ilie Fibișan).

„Toți acești noi lideri ai țărăniștilor din localitățile dobrogene numite au ținut să sublinieze că se observă o reînviere a spiritului caracteristic, unic, al partidului fondat de Maniu și Mihalache, cei ale căror principii și valori au continuat a fi cultivate și aplicate de Coposu, Rațiu, Diaconescu și alți fruntași ai primilor ani post-decembriști”, se arată într-un comunicat de presă.

Conducerea PNȚCD a județului Constanța a prezentat și calendarul electoral pentru alegerile locale, anunțând că începând de luni, 20 iulie, demarează strângerea de semnături pentru susținerea candidații săi.

„Țărăniștii constănțeni speră ca în toate localitățile județului să candideze pe liste comune cu P.S.D. și A.L.D.E., conform acordurilor anterioare cu aceste partide. În același timp, președinții de filiale din comune și orașe au ținut să sublinieze faptul  sunt hotărâți ca în cazul în care, în unele U.A.T.-uri, nu se va putea constitui o astfel de alianță, pentru că celelalte două partide hotărăsc că nu pot include și candidați țărăniști pe lista lor, să vină cu o listă proprie ori să se angreneze în alte forme de colaborare electorală, cu alte formațiuni politice sau chiar cu candidați independenți”, mai spun cei de la PNȚCD.

FOTO: FB/Adrian Țapliuc

Cele mai populare

Recent Comments