„Părinți și copii în lumea digitală”, conferința la care afli ce impact are tehnologia asupra generației tinere

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța găzduiește miercuri, 22 noiembrie 2023, de la ora 16:00, evenimentul „Părinți și copii în lumea digitală”, organizat de Comunitatea Femeia Leader.

Evenimentul „Părinți și copii în lumea digitală” dorește să aducă în atenția adulților informații utile și eventuale soluții la provocările lumii digitale în care trăim.

Organizatorii intenționează să răspundă la întrebări precum: Cum ne putem adapta la schimbările tehnologiei? Ce impact au aceste schimbări asupra noastră și a copiilor noștri? Care sunt pericolele la care sunt expuși copiii noștri? Cum recunoaștem pericolele și ce putem face?

Vor fi prezenți la eveniment în calitate de speakeri:

  • Alin Chiriac, antreprenor cu experiență de 20 de ani în Marketing și Comunicare și fondator Adfaber.org, organizație care ajută elevii și profesorii să dezvolte acele competențe necesare și conectate la nevoile lumii actuale;
  • Teodora Calipetre, avocat și cofondator al Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta” (FAST);
  • Monica Sărăcescu, psiholog cu o experiență de peste 10 ani și fondatoarea Programului Educațional „Adolescenți fericiți, părinți împliniți!”.

Evenimentul va fi prezentat de către Oana Yücel, membru cofondator Comunitatea Femeia Leader. Ea este coach & trainer cu experiență în zona de leadership, comunicare și atitudine, speaker TEDx, autor, realizator al emisiunii de educație și dezvoltare personală „De vorbă cu Oana” la Constanța TV online și coautor al „Ghidului de educație și dezvoltare personală pentru tineri, Construiește-ți viitorul” împreună cu membri voluntari din Asociația Maxwell.

Oana Yücel consideră că „Educația, sub orice formă (anteprenorială, digitală, juridică, financiară etc.), pentru cei mici și cei mari, înseamnă evoluție”.

Inițiatorii acestui eveniment își doresc să conștientizeze publicul cu privire la provocările reale și actuale ale tinerilor și părinților în Lumea Digitală, să identifice soluții pentru adaptarea părințiilor și copiilor în Lumea Digitală din prezent, să creeze un cadru prielnic pentru un dialog deschis între participanți și speakeri și să faciliteze accesul la experți din diferite domenii de acticitate (IT, juridic, psihologie).

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza