19.4 C
Constanța
vineri, august 12, 2022
AcasăActualitateMisterul femeilor moarte la cișmea, în apropierea mănăstirii Peștera Sf. Apostol Andrei

Misterul femeilor moarte la cișmea, în apropierea mănăstirii Peștera Sf. Apostol Andrei

Ultima săptămână a fost plină de mister pentru comunitatea din Ion Corvin, comuna pe teritoriul căreia se află mănăstirea Peștera Sf. Apostol Andrei. Două femei moarte au fost găsite, la interval de câteva zile.

Pe 18 noiembrie, o femeie a fost găsită moartă la cișmeaua cunoscută de localnici ca „Izvorul lui Eminescu”, chiar lângă Peștera Sf. Apostol Andrei. Nu este localnică deoarece nimeni din Ion Corvin sau Negureni (satul de lângă mănăstire) nu a recunoscut-o.

Mai mult, oamenii spun că polițiștii nu au reușit să-i găsească nici bagajele, asta în cazul în care se crede că ar fi fost venită în pelerinaj la mănăstire.

Poliția a confirmat cazul acesta. „Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că, în bazinul de colectare a apei de la cişmeaua Mihai Eminescu, se află trupul neînsufleţit al unei femei. Poliţiştii Secţiei 8 Rurală Băneasa efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii cadavrului“, transmite IPJ Constanța.

Surse apropiate anchetei susțin că femeia a murit înecată și nu ar exista indicii că ar fi fost victima unei infracțiuni. Cel mai probabil, poate fi vorba despre un accident (i s-a făcut rău și a căzut în apă), spun aceste surse.

Despre o a doua femeie găsită moartă vorbesc oamenii din comuna Ion Corvin, dar Poliția nu confirmă deocamdată cazul. Cadavrul acesteia a fost găsit în urmă cu două zile tot lângă o cișmea dezafectată din pădurea Derneri (la aproximativ 3-4 km de mănăstire).

Victima a fost recunoscută, fiind vorba despre o bătrână din zona Băneasa care obișnuia să cerșească la poarta mănăstirii Peștera Sf. Andrei. Însă nimeni nu înțelege cum a ajuns la acea cișmea și cum a murit. Acest caz nu a fost deocamdată confirmat de IPJ Constanța.

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments