25.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăMarea NeagrăMamaia Nord. Blocuri construite pe plajă. Petre Enciu (USR PLUS): „Se fac...

Mamaia Nord. Blocuri construite pe plajă. Petre Enciu (USR PLUS): „Se fac derogări de la PUG în favoarea lăcomiei dezvoltatorilor”

USR PLUS Năvodari se va opune construirii blocurilor pe plajă și va vota în Consiliul Local împotriva unor proiecte care favorizează lăcomia dezvoltatori.

Petre Enciu, președintele USR PLUS Năvodari anunță că ședința de Consiliu Local Năvodari de marți, 29 iunie, are pe ordinea de zi câteva proiecte care nu se încadrează în viziunea de dezvoltare pe care partidul său și-o dorește pentru oraș.

„Nu suntem de acord cu construirea blocurilor pe plajă. Consilierii USR PLUS vor vota împotriva PUZ-ului P+7, beneficiar Arafura SRL

Nu suntem de acord cu nesfârșitele derogări de la Planul Urbanistic General, votate ani la rândul în favoarea lăcomiei dezvoltatorilor. Toate aceste derogări au adus Mamaia Nord la haosul urbanistic pe care suntem nevoiți să-l suportăm în prezent: blocuri foarte apropiate unele de celelalte, lipsa spațiilor verzi, utilități nefuncționale, lipsa parcărilor, etc.

Consilierii USR PLUS vor vota împotriva PUZ-ului P+10, beneficiar Somaco Construct SRL”, spune Petre Enciu.

Președintele USR PLUS arată că de-a lungul anilor, dezvoltarea imobiliarelor rezidențiale nu a făcut decât să transforme Mamaia Nord dintr-o stațiune cu un potențial turistic balnear uriaș, într-un cartier al Năvodariului, unde se practică vara turismul la negru, în restul anului devenind un veritabil cartier fantomă.

„Primăria trebuie să înceteze cu construirea de noi spații de cazare și de locuințe și să se gândeasca cum să atragă investitori în obiective turistice balneare și de agrement, care să creeze afaceri noi și locuri de muncă tot timpul anului și să crească atractivitatea zonei”, mai spune Petre Enciu.

Cele mai populare

Recent Comments