Ultimele ȘtiriUPDATE Lipsă apă în zona Mangalia din cauza unei căderi de tensiune

UPDATE Lipsă apă în zona Mangalia din cauza unei căderi de tensiune

UPDATE

UPDATE – ora 12,45

În jurul orei 12,30, a revenit tensiunea la Stația Tatlageac. Imediat, s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării de apă către abonații afectați. Având în vedere zona mare deservită, dar și lungimea rețelelor de distribuție, sistemul va intra în presiune în aproximativ 2 ore. Astfel, consumatorii din localitatea 23 August, stațiunile: Olimp, Neptun, Venus, Jupiter, dar și cei din Mangalia vor avea apă la robinete la presiuni normale în jurul orei 15.00.

Știrea Inițială

Astăzi – 08 iulie 2023, în jurul orei 09.40, Sursa Tatlageac care alimentează stațiunile situate în sudul litoralului a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu mai pot funcționa. Până la remedierea avariei, consumatorii din localitatea 23 August, precum și stațiunile: Olimp, Neptun, Venus, Jupiter nu vor avea apă potabilă la robinete. În același timp, abonații municipiului Mangalia vor avea apă cu presiune redusă.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei.

Biroul de comunicare

Urmărește-ne pe:

Doneaza