26.4 C
Constanța
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăUltimele ȘtiriJoi, mai multe zone din Constanța vor râmăne fără apă

Joi, mai multe zone din Constanța vor râmăne fără apă

RAJA S.A. va executa joi – 07octombrie 2021, lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă,cu diametrul de 600 mm,de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța.

Pentrurealizarea intervențiilor,se va sista furnizarea apei potabile, în intervalul orar 08.00 – 23.00, către consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de străzile: Chiliei – Nicolae Iorga – Bucovinei – Prelungirea Bucovinei – Ecoului – Pescarilor (Prelungirea Ion Rațiu) – Prelungirea Unirii (Pescărie) – bd. Mamaia – Soveja – Chiliei;
  • bd. Mamaia – tronsonul cuprins de străzile Răscoalei și Mircea cel Bătrân;
  • consumatorii arondați punctelor termice: 22, 23, 25, 29-31, 33, 35, 37, 38, 42, 106 și 107.

În același interval orar, în cartierul Tomis II, zona stadion Farul și Piața Chiliei, dar șila punctele termice 24, 103, 105, 106 și 108, se vaînregistra apă cu presiune scăzută și lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale blocurilor.

De asemenea,în această perioadă, până la finalizarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, circulația rutieră se va realiza cu dificultate în zona intersecției străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați de lipsa apei și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi, dar și a traficului în condiții normale, în cel mai scurt timp Totodată,rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, Biroul de Comunicare

Cele mai populare

Recent Comments