12.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăPoliticăHoria Constantinescu: Iau în calcul să candidez și peste patru ani la...

Horia Constantinescu: Iau în calcul să candidez și peste patru ani la Primăria Constanța

Horia Constantinescu, candidatul pentru Primăria Constanța din partea Partidul Puterii Umaniste, a declarat pentru „Dobrogea Live” că ia în calcul să participe și la alegerile locale din 2024, iar în acest sens a început deja să-și închege o echipă.

La alegerile locale de duminică, acesta s-a clasat pe locul al patrulea, cu 5% din voturi.

„Nu știu ce-mi rezervă viața, însă pot spune de pe acum că iau în calcul să candidez și la alegerile de peste patru ani. Voi începe prin a-mi crea o echipă de tineri pe care să-i formez în vederea implementării proiectelor mele pe care le-am propus în campanie”, a explicat Constantinescu, care în prezent este comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Rezultatul alegerilor mă bucură – a plecat Făgădău

Cât despre rezultatele alegerilor din Constanța, Constantinescu a spus că îl bucură, întrucât scopul a fost atins – Decebal Făgădău a pierdut.

“Rezultatele alegerilor mă bucură pentru simplu fapt că a plecat Făgădău. O administrație opacă și incapabilă, cu care instituția pe care o reprezint nu a putut colabora la absolut niciun capitol. Astfel, obiectivul unu este atins. Acum să vedem ce o să facă noua administrație, cu care sperăm să putem colabora”, a adăugat comisarul.

Cele mai populare

Recent Comments