Fost deputat PSD, acuzat de 109 milioane de lei fraudă, se plânge de condițiile din arestul preventiv

DNA l-a trimis în judecată pe Eduard Martin, fost deputat PSD, asociatul firmei Polaris M Holding, sub acuzația de evaziune fiscală în formă și delapidare. În stilul lui Radu Mazăre, Martin a negat toate acuzațiile spunând că „iar m-a trimis deneau’ în judecată”.

Eduard Martin este acuzat că a fraudat statul român cu suma de 109 milioane de lei.

Citește și: Prejudiciu de 109 milioane de lei. Eduard Martin, fost deputat PSD, trimis în judecată pentru evaziune fiscală și delapidare

Într-o postare pe contul său de Facebook, Martin își expune punctul de vedere cu privire la aceste acuzații, apoi rememorează episodul când a fost arestat preventiv. Fostul deputat PSD descrie condițiile grele din celulă, spunând chiar că un om de afaceri de calibrul său nu merita un așa tratament.

„Am construit împreună cu familia mea de la zero, începând din anul 1998 o firmă care are azi 1.500 de angajați și care în 22 de ani a plătit la bugetul statului peste 130 de milioane de euro. De banii ăștia mi-au alocat un șobolan care nici măcar nu avea par, era chel, cred că avea o boală ceva și nici bătaie nu știa, niște ploșnițe enervante, un criminal în serie și muuult mucegai”.

eduard martin
Eduard Martin, fost deputat PSD sursa: FB/E.M.

„Apropo, mai știți că am fost arestat în acest dosar în 2017? Arestat în dosar de evaziune fiscală fără ca parchetul să fi cerut contabilitatea firmei Polaris, contabilitate pe care a cerut-o abia un an mai târziu? Pai da, nu au mai apucat că trebuia să fiu arestat în data de 3 octombrie, exact în ziua în care în sfârșit consiliul local votase ce era corect și anume să acorde inflația câștigată prin instanță în urma cu 5 ani. „Prietenii” știu de ce am fost „umflat” chiar în ziua de 3 octombrie. Nu-i așa dragi „prieteni”?

În dosarul asta se face, evident, legătură cu primul dosar, că să dea bine în campania ce urmează. 62 de zile de pușcărie, cu 2 bolnavi de HIV în celula și unul cu hepatita C, cu un criminal care omorâse două femei. Mai nasol a fost când a venit unul într-o noapte care omorâse pe lângă centrul vechi pe cineva și nu-și aducea aminte exact momentul crimei.

Dormeam cu capacul de conservă sub pernă în caz de ceva (noroc cu filmele cu ninja pe care le-am văzut). Mă obișnuisem deja cu ploșnițele care îmi mergeau pe față dimineața și care când ciupeau o luai razna în cei 12 metri pătrați, cu șobolanul „Gică” care venea la ora fixă să mănânce, că în lipsa de alte „pet-uri” pe care le îndrăgesc, era bun și ăla. Păcat că într-o noapte a fost omorât de niște motani; să vezi ce lupta a fost pe la 5 dimineața la singura fereastra de 20 cm/50 de cm unde ne-am îngrămădit toți cei 6 care viețuiam în 12 metri pătrați să vedem tristul spectacol la lumina reflectorului închisorii. Mișto tratamentul nu?

Știți ce e cool în viață asta? Arestat, omorât, anihilat în vreun fel, dovezile dreptății și adevărului rămân și eu personal m-am asigurat că vor fi mulți care le vor prezenta în caz că-mi rup gatul cu motocicleta (de lux) cum îi place acuzării să scrie prin rechizitoriile mele.

Și mai e ceva bun în lumea asta, am văzut și auzit că exista procurori și judecători corecți. Nu voi ataca niciodată justiția care de multe ori a făcut dreptate, atât mie cât și firmei Polaris”, scrie Eduard Martin.

FOTO: sursa Digi 24

Urmărește-ne pe:

Doneaza