„Farist de mic”. Cum primesc nou-născuții din Constanța „botezul” Farului

Prin proiectul ‘’FARIST de mic’’, echipa tuturor dobrogenilor va oferi, în urma unui parteneriat încheiat cu Spitalul Județean Constanța, body-uri personalizate cu însemnele clubului nostru, urmând ca fiecare nou născut să primească și din partea noastră ”botezul” prin care să devină farist !

„Vrem ca prin fiecare acțiune să fim parte activă în comunitate, iar pentru ca povestea noastră să continue, trebuie ca Farul să fim toți!”, transmite FC Farul Constanța într-un comunicat de presă.

Povestea celui mai iubit club din Dobrogea a început acum mai bine de 100 de ani, mai exact în 1920 și, an de an, generație cu generație, s-a dezvoltat prin fiecare dintre cei care au pășit, măcar o singură dată, pe terenul sau în tribunele stadionului unde s-au scris toate amintirile !

Indiferent de eșalon, indiferent de succese, dezamăgiri, regrete sau împliniri, Farul a fost mereu, pentru toți dobrogenii, clubul din care toți au simțit că fac parte. A fost apoi și o datorie nescrisă pentru fiecare farist, tânăr sau bătrân, să-și spună propria poveste, trăită în spiritul alb-albastru al Farului, o ”moștenire” pe care să o transmită mai departe. Și mai departe din nou și din nou pentru ca următoarea generație alb-albastră să-și trăiască la rândul ei propria poveste faristă !

O mândrie, o iubire alb-albastră care a crescut mereu, cu fiecare nouă clipă trăită alături de Farul !

Farul Constanța și-a scris istoria mai ales prin poveștile trăite de fiecare farist 

Acum, și din acest motiv, considerăm că este și datoria noastră de a ne implica în formarea noilor generații de fariști !

Urmărește-ne pe:

Doneaza