Fanfara „Muzica Apelor” oferă cadouri muzicale de neuitat în zile de sărbătoare

În decembrie, poate cea mai așteptată lună din an, Fanfara “Muzica Apelor” dă tonul veseliei pe portative. Cei 25 de instrumentiști constănțeni vor completa tabloul hibernal al orașului de la malul mării printr-un program muzical special. Publicul de toate vârstele este invitat să își acorde timp pentru a-și oferi și un dar de suflet, urcând cu inima, preț de o oră, în caruselul sunetelor magice.

Din repertoriul artiștilor nu va lipsi muzica tradițională, specifică sărbătorilor de iarnă, acompaniată de celebre valsuri și marșuri militare. Vibrația alămurilor va răsuna în spațiul unor centre comerciale din oraș, dar și în aer liber, la Târgul de Crăciun, amenajat în acest an în parcul de la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” (TNOB) din municipiul Constanța.

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

• Vineri – 09 decembrie 2022, ora 16.00 – Vivo Shopping Center;

• Sâmbătă – 10 decembrie 2022, ora 16.00 – Târgul de Crăciun (TNOB);

• Duminică – 11 decembrie 2022, ora 16.00 – Galeriile Comerciale Tom – Carrefour;

• Vineri – 16 decembrie 2022, ora 16.00 – Galeriile Comerciale Tom – Carrefour;

• Sâmbătă – 17 decembrie 2022, ora 16.30 – Târgul de Crăciun (TNOB);

• Duminică – 18 decembrie 2022, ora 16.00 – Vivo Shopping Center

Fanfara constănțeană excelează prin muzica pe care o promovează. La fiecare concert, refrenele de odinioară, din repertoriul național și internațional, pătrund cu duioșie în sufletele oamenilor, artiștii reușesc să redea zâmbetul pe buze și să impresioneze audiența prin măiestria interpretării. 

Biroul de Comunicare                       

Urmărește-ne pe:

Doneaza