„Dacă vreți să vedeți cel mai urât Târg de Crăciun din lume, veniți la Constanța”. Cum comentează constănțenii anunțul Primăriei privind organizarea Târgului de Crăciun

Zilele trecute, Primăria Constanța a anunțat organizarea unui Târg de Crăciun, în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie. Și anul acesta, locul ales pentru organizarea acestui târg este Parcul Oleg Danovski. Anunțul Primăriei a stârnit multe reacții în mediul online.

Constanța este fermecătoare chiar și iarna, iar târgurile de Crăciun aduc și mai multă bucurie în viețile noastre. Piațetele devin de o frumuseţe răpitoare în perioada sărbătorilor de iarnă, străzile se împânzesc de decorațiuni, iar orașul tot este învăluit de magie. Cine va ajunge măcar o dată la Târgul de Crăciun din Constanța, organizat în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie în Parcul Oleg Danovski, va putea experimenta magia unei plimbări printre căsuțele din lemn în stil cabană, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, vor răsuna cele mai cunoscute colinde. În aer va pluti aroma prăjiturilor de Crăciun, mirosul vinului fierbinte şi nu vei putea rezista în fața castanelor prăjite”, așa sună anunțul Primăriei municipiului Constanța.

image 3
Imagini de la Târgul de Crăciun de la Constanța 2022

Doar că, oamenii nu mai cred în vorbe frumos alese, mai ales că târgul de anul trecut a fost unul dezamăgitor, deși primăria îl anunțase „cel mai spectaculos”. Pe două alei au fost înșirate mai multe căsuțe în care se vindeau produse alimentare, dulciuri, dar și jucării made în China, iar pe o altă alee erau câteva food-trackuri. Mizeria în care funcționeau unii comercianți a determinat comisarii protecției Consumatorilor să-i amendeze sau să-i oprească să mai vândă.

IMG 20221202 174242 1
Imagini de la Târgul de Crăciun de la Constanța 2022

Ce spun constănțenii despre Târgul de Crăciun 2023

Vă prezentăm câteva dintre zecile de mesaje pe care constănțenii le-au scris pe pagina de Facebook a primăriei.

Să faceți târgul la fel ca în anii trecuți, cu șigănie și veselie. Să nu cumva să vă luați după ăia de la Sibiu sau Craiova, că nu știu ăia ce e frumos!

Ați făcut textul cu Chat Gpt, nu-i așa?

Așa vă învață edilul să spuneți că orașul e frumos? Așa v-au educat părinții să mințiți cu atâta nonșalanță…. bă uitați-vă pe statisticile care s-au făcut la nivel național, suntem pe locul 3 la cele mai urâte orașe din România și voi tot vreți să ne îmbrobodiți că noi trăim pe cealaltă parte a planetei și nu vedem cu ochii noștri ce fel arată orașul…..

Nu, Constanța nu mai e de mult fermecătoare, nu mai vindeti gogoși. Un targ de Crăciun peste gropi si copaci tăiați și fără locuri de parcare în toată zona din jurul târgului de Crăciun nu rezolva nimic. Sunt niște proverbe românești vechi despre astfel de situații….

Sunteți de râsul lumii! Luați lecții de la alții care fac într-adevăr Târguri de Crăciun!

„fermecătoare” ? Nu știu ce bea și fumează „postacul” primăriei , constănțenii sigur sunt de altă părere .

image 3 1
Imagini de la Târgul de Crăciun de la Constanța 2022

Vai de noi și vai de steaua noastră! Da, am fost în jalnicul ăla de târg anul trecut. Un brad obosit cu niște beteală și o instalație în el, niște luminițe la căbănuțele cu mâncare! Și cam atât. Cel mai urât ever! Și în cea mai săracă comuna din RO nu găsești urâțenie mai urâtă decât urâtul târg de crăciun din Constanța. Si miiiiic, atât de mic că eu l-am străbătut în 10 min!

Exact ca și administrația: basme pt copii…

Așa poveste… Dacă citeam textul vostru la prânz, adormeam copiii mai repede. Anul trecut a fost o infecție, nu Târg de Crăciun! Oare să credem că anul ăsta poate fi altfel?

Dacă sunteți curioși să vedeți cele mai urâte târguri de Crăciun din lume (nu numai din țară) veniți la Constanța.

Ati putea publica o carticica pentru copii, cu povestile voastre. Aveti talent. Dar basmele sunt basme si atat. Targurile de Craciun din Constanta sunt niste imitatii ( nereusite). Sunt atat de urate incat, cand era fiu-meu mic si ii spuneam ca il duc in Oraselul Copiilor, începea sa urle. Si sa nu uitam cate amenzi s-au luat anul trecut din cauza neregulilor! Nu mai asteptam nimic bun de la voi. A murit si speranta.

Urmărește-ne pe:

2 COMENTARII

  1. Din pacate, acest oras extraordinar, unic in istorie, cu un tot mai mare potential actual, este atat de prost administrat, incat ti se face rusine. Fiecare noua „contributie „a edililor te lasa mut de uimire.
    Solutia: prezenta la alegerile locale, votat cu capul propriu, si un spirit civic manifest. Intr-un oras mediu ca dimensiuni, oamenii se mai cunosc si propaganda sforaitoare ar putea fi demontata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza