Cea mai scumpă vacanță pe litoral, cumpărată de Black Friday, a costat 4.536 de euro. Vezi ce conține pachetul turistic

Românii au cumpărat peste 20.000 de nopți de cazare pe litoralul românesc, cu ocazia Black Friday, o campanie de reduceri derulată de Litoralulromanesc.ro. Cifrele arată o creștere a sumelor cheltuite de turiști pentru a-și rezerva sejururi pe litoralul autohton.

Astfel, valoarea totală a rezervărilor în hotelurile din stațiunile autohtone pentru vara viitoare făcute în perioada 9-12 noiembrie depășește 2,8 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere cu aproape 40% față de campania de Black Friday din 2022. Reducerile au fost de până la 70%, fiind achiziționate peste 20.000 de nopți de cazare în hotelurile de pe litoralul autohton. 

De Black Friday, românii au căutat mai ales pachete cu servicii all inclusive sau cu servicii cât mai complexe, acesta dovedindu-se a fi un trend tot mai vizibil în ultimii ani. De asemenea, unitățile de cazare de 3 și 4 stele au fost cele mai solicitate, spun cei de la litoralulromanesc.ro

Cel mai ieftin pachet cumpărat de Black Friday a costat 280 de lei, incluzând 5 nopți de cazare la un hotel de 2 stele din stațiunea Saturn. La polul opus, cel mai scump pachet rezervat de Black Friday a fost de 4.536 euro, fiind vorba despre un sejur all inclusive de 8 nopți într-un apartament cu trei camere la un hotel de 4 stele din Mamaia Nord, pentru prima jumătate a lunii august. Pachetul a fost rezervat de un grup format din șase adulți și doi copii.

Potrivit turoperatorului, în weekendul prelungit de Black Friday au fost intervale în care la fiecare șase secunde s-a înregistrat o solicitare de rezervare fie telefonic, fie online. Reprezentanții agenției anunță că cei interesați să rezerve o vacanță pe litoral și care nu au reușit să facă acest lucru zilele trecute pot profita de a doua sesiune de Black Friday, programată la finalul acestei săptămâni, în intervalul 16-19 noiembrie.

Sejururile pe litoralul românesc pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. În ceea ce privește condițiile, turiștii trebuie să aibă în vedere că sumele deja plătite sunt nerambursabile. Pentru a doua sesiune de reduceri Black Friday, plata trebuie efectuată până cel târziu luni, 20 noiembrie.

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza