14.4 C
Constanța
duminică, iunie 13, 2021
AcasăActualitateCe se întâmplă dacă suni la DSP Constanța. Pățania unui tânăr aflat...

Ce se întâmplă dacă suni la DSP Constanța. Pățania unui tânăr aflat în autoizolare

Direcția de Sănătate Publică(DSP) Constanța este departe de a fi instituția care știe să comunice cu publicul sau cu mass-media. Deși este locul în care trebuie să suni atunci când ai o suspiciune legată de infectarea cu SARS-CoV-2, trebuie să ai mare noroc să-ți răspundă cineva de acolo.

Valentin Jalbă este un tânăr care a avut contact cu un bolnav de COVID-19. A intrat imediat în autoizolare și a încercat să găsească informații la DSP Constanța. Dacă în urmă cu două săptămâni a fost mai ușor, acum, înainte de a-și relua viața normală, de a avea contacte cu alte persoane, Valentin a încercat să vorbească din nou cu specialiștii DSP Constanța.

Povestea lui Valentin, postată pe contul său de Facebook:

Astăzi este ultima zi din cele 14 de autoizolare. Am vrut să sun la DSP Constanța pentru anumite informații în legătură cu ce urmează. Când am sunat prima oară acum 2 săptămâni, am reușit cu greu să dau de ei (dar măcar am reușit). Deși nu am simptome, vreau să fac un test înainte să iau contact cu alte persoane și doream câteva detalii.

DSP Constanța are 5 numere de telefon pe site:
1. La unul nu răspunde nimeni
2. La al doilea sună ocupat în continuu, indiferent de ora sau ziua în care încerc să sun
3. La al treilea primesc „call failed” de fiecare dată (probabil numărul nu este funcțional)
4. La al patrulea îmi răspunde robotul care îmi spune că telefonul este închis
5. Numărul Telverde pentru informare: am sunat, mi-a răspuns o doamnă foarte drăguță care mi-a spus că trebuie să iau legătura direct cu DSP Constanța. Mi-a transmis alte 3 numere de telefon care nu sunt afișate pe site. Am sunat la ele. Toate 3 sunt nealocate.

Sursa Foto: Fb/Birou Unic Autorizări

Cele mai populare

Recent Comments