CARMEN – spectacol extraordinar de balet, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Fie că ai citit cu sufletul la gură nuvela “Carmen” a lui Prosper Mérimée, fie că te-ai îndrăgostit de ritmurile spaniole și muzica lui Georges Bizet, când auzi de personajul CARMEN nu poți rămâne indiferent, fie că-ți inspiră pasiune, trăiri intense, tandrețe și dramatism deopotrivă, sentimente dintr-o altă epocă!

N-ai auzit de TOREADOR și de coride – luptele cu tauri? Nu-i nimic, îți spunem noi toată povestea, în pași de muzică și dans la superlativ, trebuie doar să vii în sala de spectacol, pregătit să te lași cuprins de povestea balerinilor noștri și de frumoasa muzică a lui Georges Bizet și Rodion Shchedrin.

Vineri, 5 mai 2023, de la ora 20.00, pe scena sălii mari a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, publicul va putea pătrunde în minunata lume a spectacolului de balet, regia și coregrafia aparținând lui VLAD SEBASTIAN, după nuvela omonimă a lui PROSPER MÉRIMÉE.

Biletele se găsesc pe Ticketstore.ro

Vor interpreta soliștii Ansamblului de balet al Operei Maghiare din Cluj-Napoca, ai Ansamblului de balet al TEATRO D’OPERA ITALIANA și cei ai Ansamblul de balet al „OPEREI VOX”.

Baletul Carmen are același fir narativ și dramaturgic ca și spectacolul de operă cu același nume, recunoscând ușor temele melodice ale lui Georges Bizet, teme melodice și efecte sonore dezvoltate și adaptate de Rodion Shcedrin pentru balet, un titlu de balet care ține capul de afiș al marilor case de operă din lume, un titlu ce va fascina întotdeauna publicul spectator prin iubirea și forța ei, prin pasiune, prin intrigi și trădări dar și răzbunări crunte, sentimente puternice și contradictorii în același timp”, spun organizatorii spectacolului.

Afișul Evenimentului

Urmărește-ne pe:

Doneaza