Bombardamente la granița României. Localnicii din Deltă, rugați să nu posteze filmări. „Mi-e frică de mor”

Armata rusă a atacat din nou, în această noapte (5/6 septembrie), mai multe obiective din Chilia Nouă, localitate aflată chiar la granița cu România. Oamenii de pe partea dreaptă a Dunării își împărtășesc pe rețelele sociale temerile.

„A fost lovită și Chilia Nouă în aceasta noapte de un atac cu drone. Ceea ce se intampla la” alții” acum se întâmplă și în imediata noastră vecinătate. Încercați să nu vă panicați și să rămâneți cât se poate de liniștiți alături de cei dragi, este un mesaj postat în jurul orei 2.00 de un grupul de Facebook al comunității din Chilia Veche.

Citește și: EXCLUSIV Ambarcațiune a Gărzii de Coastă, scufundată de o barjă aflată în derivă pe brațul Chilia

Suntem rugați de prietenii de peste Dunăre să nu postăm videoclipuri cu aceste atacuri întrucât, citez „inamicul care vizionează videoclipul determină locația sistemelor de apărare aeriană și în viitor folosește aceste informații pentru viitoare atacuri”. Nu este vorba despre nicio cenzură sau intenția de ține ceva ascuns. Vă mulțumim pentru înțelegere, D-zeu să ne binecuvânteze și să ne aibă în pază”, se mai arată în mesaj.

Citește și: Epava transformată în simbol. „Suntem mai tari decât standul României la New York”

Oamenii din Chilia Veche aud bombardamentele și trăesc cu teamă. „Oare vor mai arunca ? că tremur toată, mi-e frică de mor”, se întreabă o localnică. În același timp, oamenii dau asigurări că malul românesc nu a fost afectat/lovit. „Am văzut că se „forțează” niște chestii pe la TV și prin politică, desigur de alții care NU SUNT AICI! NU !!! NU A CĂZUT NIMIC în Chilia Veche, spune o altă persoană.

Atacurile din această noapte au vizat și localitatea ucraineană de graniță Vâlcov.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza