13.4 C
Constanța
luni, iunie 14, 2021
AcasăActualitateBolt lansează serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Constanța

Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Constanța

Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare Bolt Food în Constanța, oferind de acum înainte constănțenilor gama completă de servicii. Până astăzi, compania era prezentă cu serviciile de ride-hailing și de micromobilitate (închirierea de trotinete electrice).

Toate livrările Bolt Food sunt fără contact, iar în perioada lansării nu se percepe nicio taxă de livrare (în limita unei distanțe de 4 km), clienții plătind doar pentru mâncarea comandată.

Lista restaurantelor partenere Bolt Food din oraș include deja nume ca Nikos Greek Taverna, Salad Box, Chopstix, Noodle Pack, La Grande Brioche, fiind actualizată în permanență. La nivel național, compania colaborează deja cu sute de restaurante, lanțuri de fast-food și companii de catering.

Pentru a comanda mâncare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare.

Pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și responsabilă.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Cele mai populare

Recent Comments