2.4 C
Constanța
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăActualitateAUDIO Mărturisirea unui primar: Ca să obțin voturi pot spune ce vreau...

AUDIO Mărturisirea unui primar: Ca să obțin voturi pot spune ce vreau eu, chiar și minciuni

Într-o înregistrare intrată în posesia „Dobrogea Live”, se aude un dialog purtat de primarul comunei Poarta Albă (județul Constanța), Vasile Delicoti, cu o altă persoană.  Acesta spune interlocutorului că în campania electorală orice promisiune este permisă, scopul fiind acela de a câștiga voturi.

Primarul Vasile Delicoti (PNL) invocă și o „imunitate a declarațiilor politice”, chiar dacă recunoaște că ele pot fi și minciuni.

Primar: „Ca să obțin voturi și asta, pot să spun ce vreau eu. Sunt declarații politice. Este imunitate pe declarații politice. Declarație politică – pot să spun ce vreau! Este declarație politică”

Interlocutor: „Și minciuni?”

Primar: „Orice. Da”

Contactat de publicația noastră, primarul PNL, aflat la al treilea mandat, neagă inițial autenticitatea înregistrării, însă, ulterior, spune că sunt „frânturi” și „montaje”, iar în spatele acesteia ar sta o fostă angajată a primăriei care este acum membră într-un alt partid politic.

„Neg înregistrarea. Sunt frânturi, montaje. Nu îmi aduc aminte să fi spus ce e în înregistrare. Chiar dacă a fost, poate a fost într-un cadru privat. Sunt minciuni. Dacă a fost înregistrat într-o instituție publică, atunci, ce a făcut, este ilegal. Finalul este montat. Este o răzbunare. Sunt făcături din partea unei foste angajate a Primăriei, care oricum ocupa postul nelegal. Acum s-a aliat cu adversari politici și încearcă derapaje ieftine. Să vină cu proiecte, nu cu înregistrări, dacă vor să câștige Primăria. La alageri nu or să atingă nici pragul”, a explicat, încurcat, primarul.

Vasile Delicoti este primarul comunei Poarta Albă (5.000 de locuitori) din 2008 și candidează pentru al patrulea mandat la alegerile de anul acesta.

Sursa foto: Constanța de Azi

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments