-2.9 C
Constanța
duminică, martie 7, 2021
Acasă Actualitate AUDIO Mărturisirea unui primar: Ca să obțin voturi pot spune ce vreau...

AUDIO Mărturisirea unui primar: Ca să obțin voturi pot spune ce vreau eu, chiar și minciuni

Într-o înregistrare intrată în posesia „Dobrogea Live”, se aude un dialog purtat de primarul comunei Poarta Albă (județul Constanța), Vasile Delicoti, cu o altă persoană.  Acesta spune interlocutorului că în campania electorală orice promisiune este permisă, scopul fiind acela de a câștiga voturi.

Primarul Vasile Delicoti (PNL) invocă și o „imunitate a declarațiilor politice”, chiar dacă recunoaște că ele pot fi și minciuni.

Primar: „Ca să obțin voturi și asta, pot să spun ce vreau eu. Sunt declarații politice. Este imunitate pe declarații politice. Declarație politică – pot să spun ce vreau! Este declarație politică”

Interlocutor: „Și minciuni?”

Primar: „Orice. Da”

Contactat de publicația noastră, primarul PNL, aflat la al treilea mandat, neagă inițial autenticitatea înregistrării, însă, ulterior, spune că sunt „frânturi” și „montaje”, iar în spatele acesteia ar sta o fostă angajată a primăriei care este acum membră într-un alt partid politic.

„Neg înregistrarea. Sunt frânturi, montaje. Nu îmi aduc aminte să fi spus ce e în înregistrare. Chiar dacă a fost, poate a fost într-un cadru privat. Sunt minciuni. Dacă a fost înregistrat într-o instituție publică, atunci, ce a făcut, este ilegal. Finalul este montat. Este o răzbunare. Sunt făcături din partea unei foste angajate a Primăriei, care oricum ocupa postul nelegal. Acum s-a aliat cu adversari politici și încearcă derapaje ieftine. Să vină cu proiecte, nu cu înregistrări, dacă vor să câștige Primăria. La alageri nu or să atingă nici pragul”, a explicat, încurcat, primarul.

Vasile Delicoti este primarul comunei Poarta Albă (5.000 de locuitori) din 2008 și candidează pentru al patrulea mandat la alegerile de anul acesta.

Sursa foto: Constanța de Azi

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Primul laborator de optică medicală din Constanța: „Atelierele Șapira”

Timp de mai bine de 30 de ani, întreprinzătorul Pincus Șapira și-a pus amprenta asupra activităților comerciale ale Constanței interbelice. Domeniile afacerilor sale de...

Miniporturi la Ostrov, Rasova, Ghindărești și Topalu. Bogdan Bola: „Acest proiect nu trebuie ratat”

Soarta unui proiect care suna promițător pentru dezvoltarea turistică a zonei de vest a județului Constanța, amenajarea unor miniporturi turistice pe Dunăre, a intrat...

„Salonul de primăvară” – Expoziție organizată în memoria Doinei Păuleanu

Odată cu redeschiderea Muzeului de Artă din Constanța, pe 26 februarie 2021, au început și primele activități de anul acesta ale instituției de cultură....

Daniel Dumitrescu (PNL): Orașul Năvodari arată ca după bombardament. Președintele liberal cere explicații primăriei

Lucrări executate la rețelele de utilități, care nu au mai adus trama stradală la forma inițială, se întâlnesc la tot pasul prin orașul Năvodari....

Recent Comments