0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăCulturăZiua Națională a României, subiectul unui concurs organizat de CJ Tulcea

Ziua Națională a României, subiectul unui concurs organizat de CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea organizează concursul cu premii cu tema „România Mare în strai de sărbătoare“, eveniment care va avea loc în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.

La concurs pot participa toți tulcenii, indiferent de vârstă.

Concurenții vor realiza machete din materiale reciclabile (sticlă, hârtie, plastic etc) sau materiale din mediul natural (frunze, pietre, crengi etc) care să ilustreze tema concursului.

Până pe data de 22 noiembrie 2021, concurenții trebuie să scaneze sau să fotografieze fiecare lucrare și să o trimită pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurta descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Relații Externe, Comunicare, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240502208/0240502209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării.

Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.

Pe data de 24 noiembrie 2021 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments