0.4 C
Constanța
luni, ianuarie 30, 2023
AcasăPoliticăVIDEO Pentru ce au votat Vergil Chițac (PNL) și Stelian Ion (USR...

VIDEO Pentru ce au votat Vergil Chițac (PNL) și Stelian Ion (USR PLUS)

Ceidoi candidați la funcția de primar al municipiului Constanța și-au exercitat dreptul de vot. La ieșirea de la urne, ambii au declarat că au votat pentru schimbarea radicală a acestui oraș.

„Am votat cu încredere pentru o Constanța prosperă, curată și cu adevărat puternică. Știu că același lucru îl dorește toată lumea și că prezența la vot va fi pe măsura dorinței! Fiecare dintre noi avem preferințe și preferați. Votăm cu inima, dar și cu mintea limpede. Lupta se dă în doi și vă îndemn să votați ca atare”, a declarat Vergil Chițac, candidatul PNL.

Sursa: Dobrogea TV

„Am votat cu gândul la șansa pe care o putem oferi astăzi acestui oraș și locuitorilor săi. Am votat cu gândul la copiii și tinerii constănțeni, cei pentru care trebuie să construim viitorul aici, acasă, într-un oraș curat, prosper, civilizat și european.Mergeți la vot, dragi constănțeni! Simt că astăzi ne recuperăm orașul, simt că astăzi ne recuperăm demnitatea”, a spus Stelian Ion, candidatul USR PLUS.

🔵 Stelian Ion a votat! Declarații în direct

Am votat acum câteva minute și vă îndemn să ieșiți la vot în număr cât mai mare, să decidem împreună soarta orașului nostru!

Publicată de Stelian Ion pentru Constanța pe Duminică, 27 septembrie 2020

Cele mai populare

Recent Comments