Ștefan Ilie: „Domnilor încă decidenți în Primăria Tulcea, opriți angajările. Plecați demn”

Ștefan Ilie, primarul ales al municipiului Tulcea, transmite un mesaj către decidenții din primăria unde se va instala în curând ca edil. Mesajul privește anumite angajări și anumite cheltuieli făcute pe ultima sută de metri de actuala administrație.

Echipa primarului în funcție, Constantin Hogea, mai are puțin timp până va preda mandatul celui ales de tulceni pe 27 septembrie – Ștefan Ilie.

Primarul ales atrage atenția că în Primăria Tulcea s-ar face angajări de ultimă oră „cu dedicație” și cheltuieli „de ultimele zile”.

„Doamnelor și domnilor încă decidenți în Primăria Tulcea,opriți angajările pe ultima sută de metri și cheltuielile de ultimele zile!Amăgiți oamenii, cărora le organizați concursuri dedicate.

În Primărie se va realiza un audit cuprinzător, concursurile neserioase vor fi anulate. Va exista o reorganizare profundă a instituției. Posturile din Primărie vor fi doar pentru oameni muncitori, nu pentru sinecuriști.

Plecați demn, a da foc e o ieșire teatrală, e adevărat, dar nu e demnă. Plecați tăcut și lăsați-ne să reparăm dezastrul lăsat.Știu că nu am preluat încă funcția, dar asta nu mă împiedică să fac o analiză primară a serviciilor, să discut cu tulcenii, să prioritizez nevoile și soluțiile.

PS:Puteți face, totuși ceva bun. Anunțați directorii, care își iau concedii medicale zilele acestea, că această manevră nu le va securiza posturile”, scrie Ștefan Ilie pe contul său de Facebook.

foto: FB/Stefan Ilie

Urmărește-ne pe:

Doneaza