Primării DobrogeneReacția primarului Ciprian Solomencu (comuna Nufăru-Tulcea), după ce ANI l-a acuzat de...

Reacția primarului Ciprian Solomencu (comuna Nufăru-Tulcea), după ce ANI l-a acuzat de conflict de interese: „Voi contesta. Sunt doar zvonuri”

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat luni, 24 iulie, că primarul comunei Nufăru, Ciprian Ionuț Solomencu (PSD), se află în conflict de interese administrativ.

„În perioada exercitării mandatului de primar (2020 -prezent)  a încheiat două acte juridice care au produs un folos material pentru soția acestuia, constând în încasarea de subvenții în calitate de persoană fizică autorizată”, spune ANI.

Reporterii „Dobrogea Live” au discutat cu primarul tulcean, iar acesta a declarat că va contesta decizia ANI. „Soția era membru într-o asociație. Nu avea funcție de conducere. Dar, mă rog, instanța va decide”.

În ceea ce privește acuzația de conflict de interese, edilul spune că este doar un „zvon”.

Comuna Nufăru este situată în partea de nord-est a judeţului Tulcea și se învecinează la nord-est cu teritoriul comunei Mahmudia, la vest cu teritoriul municipiului Tulcea, la sud cu teritoriul comunei Valea Nucarilor şi la nord cu teritoriul comunei Maliuc.

Comuna este constituită din satele: Nufăru, Malcoci, Victoria şi Ilganii De Jos. Satele Nufăru şi Ilganii de Jos sunt situate de o parte şi de alta a braţului Sfîntu Gheorghe. 

Comuna Nufăru – foto: Google Maps
spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza