Profesor de sport, bolnav de COVID-19. Cinci clase intră în scenariul roșu

Profesorul preda la două școli din municipiul Constanța. CJSU a decis astăzi ca elevii din cinci clase, care au intrat în contact cu cadrul didactic, să învețe de acasă în următoarele două săptămâni.

„S-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a trei clase a III-a din Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța, respectiv trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a două clase a II-a din Școala Gimnazială nr. 8 Constanța. Măsura va fi valabilă până pe data de 1 octombrie”, transmite Prefectura Constanța.

Modificările au venit ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2 a unui cadru didactic, care predă în ambele școli. Din ancheta epidemiologică realizată de DSP Constanța, reiese faptul că profesorul a fost în contact cu elevii.

Vă reamintim faptul că alte două unități de învățământ din municipiul Constanța au trecut, recent,  în scenariul 3 de funcționare: Grădinița cu Program Normal și Prelungit „Colibri” Constanța, până pe data de 28 septembrie a.c., respectiv Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, până pe data de 29 septembrie a.c.

sursa foto: FB/Școala 8

Urmărește-ne pe:

Doneaza