2.4 C
Constanța
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăTOP-ȘTIRIMurad îi cere demisia lui Chițac. „Nu vă stă bine ca primar,...

Murad îi cere demisia lui Chițac. „Nu vă stă bine ca primar, vă lipsesc multe lucruri”

Omul de afaceri Mohammad Murad, cu investiții importante pe litoralul românesc i-a cerut primarului municipiului Constanța să demisioneze. Murad a vorbit și despre cel mai slab sezon turistic din ultimii 30 de ani.

„Este un sezon foarte slab, cu un număr foarte mic de turiști. Mamaia, așa cum am anunțat în urmă cu cinci ani, scade deoarece a fost transformată într-un cartier de oraș. Are zeci, sute de blocuri construite haotic, fără spații verzi, cu o plajă lărgită cu probleme de calitate, de adâncime a apei. Plajele sunt goale, din păcate”, spune Murad.

Omul de afaceri a vorbit despre faptul că nu este în regulă ca prețul parcării pentru 24 de ore în Mamaia să fie cât jumătate din prețul unei camere pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, așa cum s-a întâmplat în luna iunie.

„Aceste persoane care nu au gestionat nimic în viața lor vin cu această aberație care a dus la un singur rezultat: hoteluri goale. Nu e normal să dăm 100 de lei pe ziua de parcare că așa a visat primarul sau așa i-a spus un consilier”, adaugă Mohammad Murad.

El amintește că în anul 2020 a vrut să candideze la Primăria Constanța , dar a primit un telefon în care i s-a spus clar: „ca să nu riști să pierzi tot ce ai făcut până acum, mai bine nu te băga.”

„Chiar am vrut să fac ceva pentru Constanța și constănțeni, dar m-am gândit mai bine și am zis că risc să fiu în locul nepotrivit. Am zis că sunt oameni mai înțelepți care știu de ce are nevoie România și am făcut pasul înapoi și m-am dus în Mangalia (unde a candidat și a pierdut n.red.). Îmi pare rău că m-am retras deoarece nu este firesc ca Constanța să meargă în fiecare an din rău în mai rău”, explică omul de afaceri.

Murad arată că municipiul Constanța, de la locul 4 în clasamentul economic al orașelor din România, a ajuns pe locul 12-13.

În Mamaia este cel mai rău și va fi din ce în ce mai rău. Îi propun lui Vergil Chițac, decât să mai chinuie constănțenii și oamenii de afaceri încă doi ani, să demisioneze onorabil. Nu este o rușine să nu ști să faci un lucru, este o rușine să continui să nu faci. Să trageți de timp încă doi ani de zile nu vă ajută la nimic. Faceți un pas înapoi. Poate vă stătea mai bine ca senator, dar nu vă stă bine ca primar. Un primar are nevoie de viziune, de deschidere, echilibru. Din păcate, vă lipsesc multe lucruri. Eșecul invocă demisia dvs.”, spune Murad.

1 COMENTARIU

  1. A inceput sa fie foarte galagios individul asta de ceva timp. Dar nu intelege ca o buna parte din problema este chiar el, cu tarifele lui in medie de 1500ron pe noapte. Si ca el multi alti hotelieri care incearca sa ia si pielea de pe om. 100 ron pe zi parcarea doar a fost picatura care a umplut paharul. Dar pana atunci s-a tot turnat in el cu preturile de all-inclusive Turcia si conditiile de mamaia anilor 90. Lumea a inceput sa vada ca are optiuni ! Nu o sa-ti mai dea nimeni 1500 ron / noapte la Navodari cand cu banii astia poate vedea Grecia

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments