Cultură„Misiune Ispititoare”, un spectacol care omagiază personalitatea Reginei Elisabeta I, la Centrul...

„Misiune Ispititoare”, un spectacol care omagiază personalitatea Reginei Elisabeta I, la Centrul Cultural Burada

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită să luați parte la evenimentul cultural artistic „Misiune Ispititoare”, un spectacol care omagiază personalitatea primei noastre regine, Regina Elisabeta I/Carmen Sylva.

Vă așteptăm marți, 25 iunie 2024, la ora 18:30, în sala Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, unde va avea loc un eveniment cultural extraordinar, în premieră în Constanța, despre viața și activitatea artistică a Reginei Elisabeta. Un spectacol de Liana Ceterchi, bazat pe corespondența dintre Regina Elisabeta și Regele Carol I.

Orașul Constanța este profund legat de realizările și construcțiile ridicate pe vremea lui Carol I. Palatul Regal din Constanţa a fost prima reşedință regală la Marea Neagră, construcţia acestuia începând în anul 1902,  și fiind finalizată în 1906, iar „cuibul reginei“, vilă pe care Regele Carol I i-a făcut-o cadou Reginei Elisabeta, știind marea iubire pe care o purta pentru Marea Neagră, a fost locul preferat al acesteia, devenind reședința suveranei în vacanțele sale la malul mării.

Intrarea este liberă! Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ Pentru Tineret „Jean Constantin” sau pe site-ul   www.centruljeanconstantin.ro.

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza