Forța Dreptei demască minciuna AUR. Bola: „Cheamă oamenii în stradă împotriva unui proiect pe care ei l-au votat”

Parlamentul României nu este doar locul unde se discută și votează legi, ci poate fi și tribuna de unde masele pot fi manipulate ușor chiar de cei care, în spatele ușilor închis, ascund adevărul.

Nu puțini sunt oamenii politici care una spun, alta fac, iar un astfel de caz a fost devoalat zilele acestea de parlamentarii Forța Dreptei. Ludovic Orban, președintele partidului relatează cum marți, 25 aprilie, George Simion (liderul AUR) l-a rugat să vorbească cu parlamentarii Forța Dreptei, membri în comisia pentru egalitate de șanse, să participe la reuniunea comisiei de după plen pentru a putea asigura cvorumul de ședință, întrucât urma să se dezbată un proiect de lege controversat, privind activitatea de prevenire a separării copilului de familie (Plx 145). Este exact proiectul de lege pentru care Simion cere populației să iasă în stradă în luna mai.

Doar că, în cadrul ședinței comisiei pentru egalitatea de șanse la care au participat și reprezentanți ai societății civile, deputatul Ionel Dancă (Forța Dreptei) i-a atras atenția liderului AUR că în data de 4 aprilie, membrii Comisiei pentru egalitate de șanse, condusă de AUR, au avizat FAVORABIL ÎN UNANIMITATE acest proiect de lege. Vezi AICI intervenția lui Dancă.

Ce a făcut AUR în această situație? A cenzurat intervenția parlamentarului AUR care devoala minciuna lui George Simion, astfel încât oricine accesează acum transmisiunea „live” făcută de AUR de la lucrările acelei comisii nu va putea vedea și intervenția lui Ionel Dancă.

„Nu este prima dată când AUR spune un lucru, dar votează exact opusul. Așa se minte populația cu povești, cu false promisiuni și, ce este mai grav, se manipulează masele pentru a ieși în stradă să protesteze la adresa unui proiect votat chiar de ei. Iar când adevărul iese la suprafață, încearcă din răsputeri să-l cenzureze”, spune Bogdan Bola, deputat Forța Dreptei.

Partidul Forța Dreptei a anunțat public că nu susține și nu va vota proiectul privind activitatea de prevenire a separării copilului de familie (Plx 145).

Urmărește-ne pe:

Doneaza