„Corupția a ucis din nou” – Protestul USR Constanța. Remus Negoi: „PSD promitea zece spitale regionale și unul pentru mari arși. N-au făcut nimic” VIDEO

USR Constanța a organizat în seara zilei de vineri, 1 septembrie, un protest în fața Prefecturii Constanța. Intitulat „Corupția a ucis din nou”, protestul s-a dorit a fi un semnal de alarmă tras în urma tragediilor de la „azilele groazei”, maternitatea din Botoșani, 2 Mai, carnagiul din județul Alba și infernul de la Crevedia. Toate acestea au în comun sistemul bolnav, corupt și incompetent, susține USR.

WhatsApp Image 2023 09 01 at 18.23.54
Protest USR Constanța „Corupția a ucis din nou”

„Vrem să tragem un semnal de alarmă. Ce spuneau în 2016-2017 cei din PSD promiteau zece spitale regionale. Ați văzut măcar o piatră pusă la temelia unuia dintre ele? Nu. Se lăudau, după tragedia de la Colectiv, că va exista un spital pentru mari arși. Au trecut mai mult de opt ani și iată că nu s-a întâmplat absolut nimic”, a spus senatorul Remus Negoi, prezent la protest.

De asemenea, parlamentarul a făcut referire la declarațiile celor din PNL, PNL sau chiar ale președintelui Klaus Iohannis din aceste zile.

„Un individ ca Victor Ponta (numit consilier onorific al premierul Ciolacu n.red.), care este vinovat direct de multe tragedii petrecute în perioada cât a fost premier, are tupeul să vină acum și să vorbească despre ce ar fi trebuit să facă alții. Acesta este tupeul pesediștilor, aceste este tupeul peneliștilor care spun că au făcut ceea ce trebuiau să facă, acesta este tupeul președintelui României care susține că lucrurile merg foarte bine în țara asta când, de fapt, cu toții vedem că nimic nu merge bine”, a mai spus Remus Negoi.

Stelian Ion, președintele USR Constanța, a declarat că „după Colectiv am crezut că ne-am trezit cu toții, că societatea a renăscut, dar nu a fost așa. Iată că după ani, corupția din nou ucide. Crevedia poate fi oriunde în țară. Controalele trebuiau să fie făcute demult și să fie inopinate. Nesimțirea, incompetența și lichelismul politicienilor ne-ai adus aici”.

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza