25.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăUltimele ȘtiriAvarie RAJA pe bulevardul Mamaia, în zona Inspectoratului de Poliție al Județului...

Avarie RAJA pe bulevardul Mamaia, în zona Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța

RAJA SA informează că „în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Mamaia (în zona
Inspectoratului de Poliție Județean), din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe a treia bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de 50 m, pe sensul de mers către Delfinariu, astăzi – 27 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții.

Biroul de Comunicare al RAJA SA

Cele mai populare

Recent Comments