12.4 C
Constanța
luni, iunie 14, 2021
AcasăPoliticăAUR Constanța îl susține pe Andei Popescu pentru Primărie

AUR Constanța îl susține pe Andei Popescu pentru Primărie

Alianța pentru Unirea Românilor Constanța, reprezentată de Tiberius Simion, președintele organizației județene, anunță că îl va sustine pe Andrei Popescu atât pentru funcția de primar al municipiului, cât și pentru cea de consilier local, independent.

Potrivit unui comunicat al Alianței, colaborarea dintre AUR Constanța și Andrei Popescu vine în urma deciziei Curții de Apel Constanța, care a hotărât că partidul AUR nu va participa în municipiul Constanța la alegerile locale. Motivul: dosare incomplete. Reprezentanții partidului susțin că totul a fost un abuz și o nedreptate.

„Am urmărit cu multă atenție activitatea politică și extra politică, dar mai ales programul electoral propus pana acum de Andrei. Noi, cei de la AUR, ne regăsim cel mai bine în valorile pe care le reprezintă Andrei, în ceea ce vrea sa facă el pentru Constanta. Ne place determinarea lui, spiritul luptător, deschiderea către dialog, dorința de a face bine, dar mai ales faptul că simte românește. Începând de astăzi întreaga echipa AUR se alătură, necondiționat, lui Andrei Popescu în cursa electorală”, se arată în comunicatul AUR Constanța.

Cele mai populare

Recent Comments