0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPoliticăVirgil Popescu: Am cerut în BEX să-i excludem pe parlamentarii PNL care...

Virgil Popescu: Am cerut în BEX să-i excludem pe parlamentarii PNL care adâncesc criza

Liberalul Virgil Popescu a declarat că intenția celor care se dau „apostolii națiunii” și vor suspendarea președintelui Iohannis, în momente de criză, este doar de a destabiliza România. De asemenea, liberalul spune că a cerut ca parlamentarii PNL, care au părăsit grupul parlamentar PNL, să fie excluși din partid.

„Condamn această fățărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR! Și, totodată, le-am cerut colegilor din BEX să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează aceasta tentativa de adâncire a crizei și de a zgudui democrația.

Regret că au existat momente când și alti colegi de pe scena politica au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, spune Virgil Popescu.

12 parlamentari PNL au anunțat că au demisionat din grupul parlamentar al liberalilor. Primul dintre aceștia a fost chiar Ludovic Orban, fostul președinte al PNL. Alături de el este și deputatul constănțean Bogdan Bola.

sursa foto: FB/Virgil Popescu

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments