VIDEO Saturn: Piste de biciclete impracticabile, amenajate pe bani europeni

Finalizați recent, cei 2,26 kilometri de pistă de bicicletă amenajați în stațiunea Saturn sunt imposibil de parcurs pe două roti, întrucât cursul căii de rulare este întrerupt de băci din piatră amplasate pe traseu.

Pistele de bicicletă, realizate cu fonduri europene, sunt parte a unui proiect amplu de dezvoltare a infrastructurii stațiunii Saturn, lucrări finanțate cu 19 mil. de lei.

Întrucât și-a asumat încă de la început proiectul, l-am contactat pe primarul Mangaliei Cristian Radu, pentru a-l întreba care este logica din spatele deciziei amplasării de bănci pe pistele de biciclete.

Primarul Mangaliei se contrazice

“Eu sunt în fiecare zi pe teren acolo și nu vă pot declara decât că proiectul nu este finalizat”, a declarat pentru “Dobrogea Live” primarul Mangaliei, fără să ne explice totuși de ce și cine a gândit astfel poziționarea băncilor.

De altfel, prin afirmația de mai sus, Cristian Radu își contrazice propriile declarații din 23 decembrie, conform cărora “pistele de biciclete cu o lungime de 2,26 km au fost finalizate recent”.

Cea care a semnalat neregulile din Saturn este Semiran Abdurefi, președintele USR Mangalia.

“Nu poți să nu constați faptul că există o lipsă evidentă de interes pentru proiecte bine făcute când vezi băncile din beton plantate fix pe pistele de biciclete, ori, poate, au omis să specifice că, de fapt este o pistă cu obstacole!”, a declarat pentru “Dobrogea Live” șeful USR Mangalia.

De asemenea, aceasta și-a manifestat indignarea și într-un clip video în care a filmat o parte din noua pistă de biciclete.

Sursa foto/video: Semiran Abdurefi

Citește și: Radu Cristian (PNL): „Principala mea preocupare este dezvoltarea municipiului Mangalia și atragerea banilor europeni”

Urmărește-ne pe:

Doneaza