-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăPoliticăVIDEO: Remus Negoi acuză PSD și AUR că pun în pericol viețile...

VIDEO: Remus Negoi acuză PSD și AUR că pun în pericol viețile a sute de mii de români prin încurajarea protestelor împotriva măsurilor de combatere a epidemiei

Senatorul constănțean USR PLUS, Remus Negoi, acuză lipsa de responsabilitate și implicarea directă a PSD și AUR în organizarea recentelor proteste împotriva medicilor și măsurilor de combatere a pandemiei cu SARS CoV-2.

“Asistăm la demonstrații ale unor protestatari anti-mască pe sub ferestrele unor saloane înțesate cu bolnavi de covid. Asistăm, de asemenea, la o cățărare dezgustătoare a opoziției pe nemulțumiri ale oamenilor obișnuiți. Dacă, în condiții normale, s-ar putea înțelege aceste accese ale opoziției, în condițiile actuale nu sunt acceptabile sub nicio formă”, a explicat parlamentarul.


Într-o declarație politică, Remus Negoi acuză liderii politici că, populist și iresponsabil, pun în pericol viața a zeci și sute de mii de oameni, avertizând că USR PLUS respinge un astfel mod de a face politică sau a aduna capital electoral.
 
”Sub nicio formă, nu vom accepta ca astfel de poziții să afecteze respectarea regulilor. Pentru că suntem într-o situație excepțională, care nu  este aleasă nici de putere, nici de opoziție. Suntem într-o perioadă extrem de dificilă, în care tuturor ne este greu. Asta nu înseamnă că trebuie să punctăm politic din această situație. Pentru că este vorba de viețile oamenilor, este vorba de diferența între viață și moarte, pe care unii politicieni nu o înțeleg, iar alții o înțeleg, dar profită de ea. Tăcerea voastră înseamnă aprobarea extremismului, însemnă complicitate toxică. Stimați colegi din PSD, specialiști direct sau tangențial în medicină, clipiți de două ori dacă nu vă lasă partidul să luați atitudine”, a declarat senatorul.
 
De asemenea, Negoi a adăugat că politicienii PSD care au studii medicale și-au trădat profesia și colegii cauționând, prin tăcererea lor, pe cei care au catalogat drept ”asasini” personalul medical care, de un an de zile, luptă pentru salvarea vieților românilor, infectați cu virusul ucigaș.

Declarația integrală a senatorului Remus Negoi

Citește și: Senatorul Remus Negoi va propune ministrului de Interne restructurarea Poliției Patrimoniului

Cele mai populare

Recent Comments