Primării DobrogeneUSR PLUS Constanța: Cele 30 de minute de parcare gratuită au fost...

USR PLUS Constanța: Cele 30 de minute de parcare gratuită au fost eliminate din pix

Primăria Constanța a prezentat viitoarele indicatoare de parcare din municipiu, iar aici nu se regăsesc cele 30 de minute de parcare gratuită, inserate de consilierii USR PLUS în Regulamentul Parcărilor, document adoptat în Consiliul Local.

USR PLUS Constanța a transmis un comunicat de presă în care susține că administrația consusă de Vergil Chițac dă „încă o palmă constănțenilor: cele 30 de minute de parcare gratuită au fost eliminate din pix.”

Iată comunicatul USR PLUS:

Amendamentul consilierilor USR PLUS referitor la gratuitatea parcării timp de 30 de minute în zonele 0, 1 și 2, a fost eliminat de către aparatul administrativ al primarului Chițac.

În loc să respecte regulamentul votat în consiliul Local, angajații care se ocupă de implementarea hotărârilor de consiliu local, aflați sub coordonarea primarului Vergil Chițac și a viceprimarului Ionuț Rusu, recurg la diverse artificii pentru a elimina această gratuitate. Astfel, ca parcarea să fie taxată din primul minut, au eliminat gratuitatea primelor 30 de minute de parcare, sub pretextul reducerii prețului la jumătate a primei ore, păcălind astfel constănțenii.

Constanța trebuie să pună în practică deciziile Consiliului Local, nu să modifice regulamentul după placul unora dintre angajații cu influență în aparatul administrativ. Ceea ce se întâmplă acum este o încălcare flagrantă a unei hotărâri de Consiliu Local

Citește și:

Chițac și ai lui au luat „pe persoană fizică” orașul Constanța. Marea japcă a primăriei

Urmărește-ne pe:

Doneaza