31.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăActualitateUltimul pacient cu COVID-19, externat din Spitalul Municipal Mangalia

Ultimul pacient cu COVID-19, externat din Spitalul Municipal Mangalia

Medicii de la Spitalul Municipal Mangalia anunță că unitatea ăși va relua activitatea de tratare a pacienților cu afecțiuni non-COVID.

„Cu bucurie, vă anunțăm că Spitalul Municipal Mangalia și-a externat ultimul pacient infectat cu virusul SARS Cov 2, vindecat! De acum, ne apucăm temeinic de curățenie, igienizăm, nebulizăm, sterilizăm fiecare colțișor în parte pentru a putea reveni la activitatea de dinaintea începerii acestei pandemii și pentru a vă putea trata în siguranță”, transmit medicii de la Mangalia.

Spitalul Municipal Mangalia a fost unitate de linia a II-a în tratarea pacienților cu COVID-19, având aproximativ 120 de paturi destinate acestui scp.

„Abia așteptăm să ne reluăm activitatea curentă și să acordăm îngrijiri de specialitate tuturor pacienților. Activitatea spitalului din sudul județului Constanța va fi din nou aceeași, de spitalizare continuă și de zi a pacienților care suferă de diverse afecțiuni, tratare în ambulatoriu, dar și recuperare pe Secția RTVMN”, a precizat managerul spitalului, Alina Dan.

În ultimii ani, eficientizarea specializărilor medicale din cadrul spitalului s-a realizat prin înființarea unor noi compartimente și amenajarea unor noi cabinete medicale în secții cu o activitate intensă din punct de vedere medical, precum: Anestezie Terapie Intensivă, Oncologie, Recuperare Medicală, Laborator Analize Medicale, Medicină Internă, Chirurgie Generală, Cardiologie, Pediatrie, Ordopedie, Secția Sanatorială TBC Osteoarticular Copii, etc.

Citește și:

„Scandalul” măștilor de protecție de la Spitalul din Mangalia. Explicații oficiale

Grădina de Vară din Mangalia, reabilitată cu fonduri europene

Cele mai populare

Recent Comments