Țuțuianu: președintele CJ Mihai Lupu bifează o mare “realizare”: readucerea RAJDP în pragul insolvenței

Deputatul Marius Horia Țuțuianu (PSD), fost președinte al Consiliului Județean Constanța, îl acuză pe Mihai Lupu (PNL), actualul președinte, că distruge Regia Județeană de Drumuri.

Criterii de performanță” marca PNL Constanța. Studiu de caz: cum să distrugi o Regie în câțiva pași! RAJDP (Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri) stă pe un butoi de pulbere! Iar bătaia de joc la adresa angajaților este intolerabilă!, spune deputatul.

El reamintește faptul că la finalul mandatului său de președinte al CJ Regia era pregătită pentru ieșirea din insolvență. Doar că, după doi ani de mandat, actualul președinte al CJ Mihai Lupu bifează o mare “realizare”: readucerea RAJDP în pragul insolvenței!

Țuțuianu: Cum a fost posibil? Câteva ingrediente de „succes”:

  • Trei directori în mai puțin de doi ani;
  • Angajări pe criterii politice;
  • Avansări și măriri salariale pe criterii subiective;
  • Izolarea și hărțuirea adevăraților profesioniști care au fost marginalizați din motive tot politice!

Suntem în luna mai, când vremea este bună, iar stația de asfaltare nu este nici acum pusă în funcțiune, iar concasoarele stau defecte în curte! Totul în timp ce alte firme private (ale cui oare?!) exploatează piatra din cariere!, spune Țuțuianu.

El atrage atenția că unele utilaje ale RAJDP sunt defecte și nu se dă drumul documentațiilor de achiziții de piese, materiale și servicii necesare desfășurarii activității.

Aceasta este starea deplorabilă actuală a Regiei. Aceasta este realitatea, dincolo de toate jocurile de imagine puse la cale, din birou, de actualul președinte al CJC Mihai Lupu. Un președinte care și-a pierdut busola administrativă și a lăsat Regia pe…drumuri!

Țuțuianu îi solicită președintelui CJ Mihai Lupu să declare public ce planuri, proiecte și criterii de performanță pregătește pentru RAJDP.

sursa foto: FB/Marius Horia Tutuianu

Urmărește-ne pe:

Doneaza