Trafic de coșmar la intrare în Năvodari. Semnul de circulație reversibilă, prost gestionat de Poliția Locală

Intrarea în orașul Năvodari, la orele de vârf, este un coșmar pentru șoferi. deși a fost montat în urmă cu câțiva ani cu scopul de a fluidiza traficul, semnul de circulație reversibilă din zona podului este prost gestionat de Poliția Locală.

„Zeci de mașini rămân blocate în fiecare după-amiază în drumul spre orașul Năvodari, dinspre Mamaia ori ROMPETROL, fix din cauza semnului de circulație reversibilă care este neinspirat gestionat de Poliția Locală Năvodari”, atrage atenția Daniel Dumitrescu, președintele PNL Năvodari.

Citește și: Locuitorii orașului Năvodari ar putea beneficia gratuit de un sector de plajă publică

De aceea, liberalii îi cer viceprimarului Costel Aurelian Dumitrașcu ca, împreună cu Poliția Locală Năvodari, să găsească de urgență o soluție pentru a fluidiza traficul intens, utilizând corect semnul de circulație reversibil.

„Viața de zi cu zi a năvodarenilor oricum este dată peste cap de zecile de mii de turiști din Mamaia Nord, iar semnul de circulație de la capatul podului neutilizat corect mai mult încurca dacă nu este folosit, în felul potrivit la momentul potrivit”, mai spune Daniel Dumitrescu.

Citește și: Impozit diferențiat pentru oamenii din Năvodari. „Este nedrept ca cei ce nu au utilități să plătească la fel ca cei care au toate facilitățile”

PNL Năvodari a atras atenția și vara trecută asupra acestei situații. Și atunci, la fel ca și acum, semnalizarea reversibilă nu era actualizată în funcție de valorile de trafic.

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

  1. Nu e „prost gestionat”. Pur si simplu nu e gestionat deloc. Semnul de circulație reversibilă – care nu e deloc reversibila. Foarte bine puteau sa faca semnul ala permanent si gata. Pentru ca politia locala pur si simplu nu schimba acele semne dupa cum ar fi trebuit, in urma analizei datelor de trafic. Nu mai bine stau ei la umbra si mai dau cate o amenda unei masini parcate aiurea, decat sa mearga sa intoarca sagetile alea amarate?

Comentariile sunt închise.

Doneaza