0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăActualitate„Sunteți eroi!”. Mesajul lăsat pe patul de spital al unui pacient vindecat...

„Sunteți eroi!”. Mesajul lăsat pe patul de spital al unui pacient vindecat de COVID-19

Un pacient care a fost internat cu COVID-19 în Spitalul Municipal Medgidia a ținut să mulțumească întregului personal din spital pentru profesionalismul de care a dat dovadă, într-un mod inedit.

Feizula F. le-a lăsat celor care l-au îngrijit pe toată perioada internării un mesaj de mulțumire și apreciere, lângă patul unde a fost tratat. Fotografia cu mesajul pacientului a fost făcută publică de Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia:

Acest mesaj lăsat de un pacient al Spitalului Municipal Medgidia îmi umple inima de bucurie și demonstrează că toate eforturile noastre de până acum nu au fost în zadar! În primul rând doresc să mulțumesc din nou personalului medical din Spitalul Municipal Medgidia pentru profesionalismul de care dă zilnic dovadă și pentru toate eforturile supraomenești pe care le face de la începutul acestei pandemii!

Fără implicarea totală a acestor EROI, fără devotamentul cu care tratează pacienții, nimic din tot ce am reușit să realizăm acolo nu ar fi avut valoare. Degeaba ai clădiri noi și echipamente ultraperformante dacă nu ai OAMENI care să le folosească!

Mă înclin în fața personalului Spitalului Municipal Medgidia! Noi, toți medgidienii, suntem mândri de voi!

Mă bucur că atunci când ipocriții mi-au sărit în cap că finanțăm un sistem medical destinat strict tratării bolnavilor de Covid, am luat decizia corectă de a ne asuma situația și de a pune umărul pentru a depăși cu bine această nenorocire care s-a abătut asupra noastră.

Dacă am reușit să facem măcar un bine, să salvăm măcar o viață, atunci să îi mulțumim lui Dumnezeu!

Feizula F. le-a mulțumit tuturor angajaților Spitalului Municipal din Medgidia:

Mulțumesc Spitalului Municipal Medgidia, întregului personal medical (medici, asistente, infirmiere), personalului auxiliar (îngrijitoare, femei de servici, bucătărese), pentru profesionalismul de care ați dat dovadă. Într-adevăr sunteți niște eroi. Mult respect! Feizula F.

29.10.2021

P.S.:Dacă am deranjat, supărat pe cineva, îmi cer scuze!

Foto deschidere articol cu rol ilustrativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments