Stelian Ion (USR): Vom câștiga alegerile la Primăria Constanța, Agigea, Medgidia și Chirnogeni

Deputatul Stelian Ion, președintele USR Constanța, și senatorul Remus Negoi au susținut vineri, 15 decembrie o conferință de presă în care au făcut un scurt bilanț al activităților din anul 2023 și au vorbit despre ce vor face în 2024.

„Multe inițiative parlamentare ale USR au fost respinse de PSD, PNL și AUR. De exemplu, cele legate de Codul Administrativ, Legea despre gestionarea și reciclarea deșeurilor din demolări și altele”, a spus Remus Negoi.

Citește și: Remus Negoi (USR): Am cerut în Senat demisia lui Alexandru Rafila

Senatorul USR a vorbit și despre bugetul pe 2024 care va fi dezbătut în parlament săptămâna viitoare. „Bugetul pe anul 2024 încalcă orice principiu de fiscalitate, de bun simt. Sunt venituri exagerate și cheltuieli nerealiste, mai ales cele cu pensiile speciale”.

Stelian Ion anunță o posibilă coaliție la Constanța

Stelian Ion a explicat faptul că 2023 a fost anul în care „a căzut cortina”, s-au separat apele și lumea a văzut la Constanța cum PNL alături de PSD formează o alianță în toată regula. „Stroe, Dumitrache și Chițac fac afaceri în biroul primarului”, spune președintele USR Constanța.

Pentru anul 2024, USR își propune să câștige mai multe fotolii de primar în localități importante din județ, inclusiv municipiul Constanța. „Suntem cu gândul la 2024, plini de optimism. Vom câștiga Primăria Constanța și alte primarii: Agigea, Medgidia, Chirnogeni”, declară Stelian Ion.

2024 este anul în care forțele de dreapta, adevărații liberali proeuropeni, vor coagula în jurul USR și vor forma un pol de dreapta care va schimba fața întregii țări, crede liderul USR Constanța.

„Avem porțile deschise pentru toți cei care au aceleași idealuri cu noi. La Constanța imaginăm o coaliție în care să fie mai multe partide cu același numitor comun”, explică Stelian Ion.

Această coaliție ar putea fi formată din USR, PMP și Forța Dreptei, dar este deschisă și altor formațiuni politice, ONG-uri etc. Stelian Ion declară că se vede candidatul la funcția de primar al municipiului Constanța din partea unei astfel de coaliții. Un anunț oficial legat de alianța cu celelalte forțe ar putea fi făcut în luna ianuarie.  

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza