0.4 C
Constanța
luni, ianuarie 30, 2023
AcasăActualitateStelian Ion (USR), despre ultimele atacuri la adresa lui: Cercuri dubioase au...

Stelian Ion (USR), despre ultimele atacuri la adresa lui: Cercuri dubioase au interese mari în Justiție

Deputatul USR Stelian Ion susține că „reîncălzirea ciorbei”, adică a subiectului legat de locuința ANL, nu are alt scop decât intimidarea sa și a partidului în cadrul negocierilor purtate cu PNL pentru formarea viitorului Guvern.

„Este evident că aceste atacuri au legatură și cu formarea Guvernului. Eu am demontat punct cu punct, cu documente, toate acuzațiile calomniatoare care au apărut în vară, înainte de alegerile locale la care am candidat pentru primăria Constanța”, a declarat Stelian Ion pentru „Dobrogea Live”.

În urmă cu câteva zile, jurnaliștii Newsweek România au publicat un articol referitor la locuința ANL obținută de Stelian Ion în anul 2005. Aceștia susțin că deputatul USR a primit această locuință după ce „i s-a umflat nejustificat scorul cu 7 puncte fără de care nu ar fi obținut punctajul minim”.

Stelian Ion spune că „cei care au scris articolul denigrator înainte de alegerile locale au reîncălzit acum această ciorbă cu scopul (declarat public la o televiziune națională chiar de către unul dintre autorii articolului, dl. Sabin Orcan) de a împiedica din start o posibilă nominalizare a mea pentru funcția de ministru al justiției.”

Mai departe, deputatul USR susține că sunt niște cercuri de interese „foarte puternice și obscure care își doresc pârghii de influență” în toate funcțiile importante, care acum sunt foarte agitate. „Aceste cercuri dubioase au interese mari și în justiție, dar și în zona Constanței și a Portului și lucrează intens și pentru a elimina posibilitatea ca în 2024 să mai candidez și să câștig funcția de primar.”

Pe lângă el, ținta acestor atacuri este chiar alianța USR PLUS, aflată acum în proces de negociere a formării viitorului Guvern. Este o încercare, spune Stelian Ion, „prin astfel de articole denigratoare, de a ne slăbi puterea de negociere și a ne intimida. Am anticipat această strategie, deși speram că nu se va recurge la astfel de metode.”

„Nu vor reuși să ne intimideze câtuși de puțin, iar pe mine nu vor putea să mă oprească pentru că nu sunt genul care să cedeze la astfel de presiuni, dimpotrivă, mă motivează și mai tare”, conchide deputatul USR.

3 COMENTARII

  1. Pana acum ati stat cu mainile in san si nu ati facut nimic si acum vreti ca Chitac sa va repare revile peste noapte??? Sunteti.hilari si stupizi…..de ce nu l ati tras la raspundere pe mihaiesi,mazare ,fagadau??

  2. Nu mai suferiti de mania persecutiei! Va bateti pe functii si sunteti la fel ca toti ceilalti politicieni pe care ii huliti! Nu sunteti noua generatie de politicieni, sunteti fix la fel! Mars!

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments