2.4 C
Constanța
joi, decembrie 1, 2022
AcasăPoliticăStelian Ion: „Gabriel Comănescu mi-a cerut să mă retrag în favoarea lui...

Stelian Ion: „Gabriel Comănescu mi-a cerut să mă retrag în favoarea lui Vergil Chițac”

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primăria Constanța, a declarat că omul de afaceri Gabriel Comănescu i-a cerut să se retragă din cursa electorală în favoarea candidatului PNL Vergil Chițac.

Declarația inițială a fost făcută de Stelian Ion într-o emisiune televizată, apoi candidatul USR-PLUS a revenit cu o postare pe Facebook:

„Da, Gabriel Comănescu mi-a cerut să mă retrag în favoarea lui Vergil Chițac. Le este teamă că voi face ordine, le este teamă că le voi deșira ghemele de interese cu care înfășoară Constanța. Dar ce nu știu ei sau sunt incapabili să priceapă este faptul că pe mine nu mă pot speria.

Citește și: Decebal Făgădău și-a prezentat adversarul politic: Gabriel Comănescu

Voi candida pentru a câștiga Primăria Constanța. Nu mă voi da la o parte oricât ar încerca ei să mă denigreze și oricâte campanii murdare de presă ar plăti împotriva mea.Voi câștiga primăria pentru că îi am alături de mine pe constănțeni – sătui și ei să aștepte de 30 de ani schimbarea care nu mai vine.La Constanța, vremea baronilor locali, a tătucilor și a mogulilor a trecut. Pe 27 septembrie, Constanța va renaște.”

Da, Gabriel Comănescu mi-a cerut să mă retrag în favoarea lui Vergil Chițac. Le este teamă că voi face ordine, le este teamă că le voi deșira ghemele de interese cu care înfășoară Constanța. Dar ce nu știu ei sau sunt incapabili să priceapă este faptul că pe mine nu mă pot speria. Voi candida pentru a câștiga Primăria Constanța. Nu mă voi da la o parte oricât ar încerca ei să mă denigreze și oricâte campanii murdare de presă ar plăti împotriva mea.Voi câștiga primăria pentru că îi am alături de mine pe constănțeni – sătui și ei să aștepte de 30 de ani schimbarea care nu mai vine.La Constanța, vremea baronilor locali, a tătucilor și a mogulilor a trecut. Pe 27 septembrie, Constanța va renaște.

Publicată de Stelian Ion pentru Constanța pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020

Cele mai populare

Recent Comments