TurismStațiunea Mamaia și orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

Stațiunea Mamaia și orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

Orașul Constanța împreună cu Stațiunea Mamaia și Cazinoul Constanța au fost recunoscute ca puncte de reper în turismul românesc, calificându-se la prestigioasa competiție națională, Destinația Anului. Această competiție își propune să identifice și să premieze cele mai atractive și inovative destinații turistice din România, contribuind astfel la promovarea patrimoniului cultural și natural al țării.

În acest an, Orașul Constanța a fost selectat în categoria „Orașe care inspiră”, datorită diversității culturale și istorice, care atrage anual mii de vizitatori din întreaga lume. Stațiunea Mamaia, renumită pentru plajele sale extinse și evenimentele vibrante, a fost nominalizată la categoria „Stațiuni turistice”, în timp ce emblematicul Cazinou Constanța a fost recunoscut la categoria „Atracții cultural-educative” pentru arhitectura sa impresionantă și semnificația istorică.

Detalii despre votare: Publicul este invitat să voteze accesând linkul https://destinatiaanului.ro/destinatii/voteaza. Votul este deschis până la data de 6 Mai inclusiv și este necesară o adresă de email validă pentru confirmarea ulterioară.

George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța, a declarat: „Suntem onorați și în același timp entuziasmați de aceste calificări. Este o recunoaștere a eforturilor noastre constante de a pune Constanța și Mamaia pe harta turismului național și internațional. Vă invit pe toți locuitorii din Constanța și nu numai să participați activ la votul online pentru a susține Constanța, Mamaia și Cazinoul nostru drag în această competiție. Fiecare vot contează și poate contribui la creșterea notorietății destinației noastre!”

Înființată în primăvara anului 2023, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.

Urmărește-ne pe:

Doneaza