Societatea „Drumuri Județene” Constanța – anunț public privind proiectul de extindere a carierei de calcar Gârlița

ANUNT PUBLIC

Privind decizia etapei de incadrare

SOCIETATEA „DRUMURI  JUDEȚENE  CONSTANȚA” S.A., titular al proiectului :„EXTINDERE CARIERA  DE  CALCAR  GÂRLIȚA, COMUNA OSTROV “, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM  CONSTANTA: NU  ESTE  NECESARA  EFECTUAREA  EVALUĂRII  IMPACTULUI   ASUPRA  MEDIULUI   ȘI  NU ESTE NECESARĂ  PARCURGEREA  CELORLALTE  ETAPE  DIN  PROCEDURA  DE  EVALUARE  ADECVATĂ,  în cadrul  procedurii  de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “EXTINDERE CARIERĂ DE CALCAR GÂRLIȚA, COMUNA OSTROV “, propus a fi amplasat în județul Constanța, com. Ostrov, sat Gârlița, str. Stadionului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului  Agenția pentru Protecția mediului, str. Unirii nr.23, Constanța, judetul Constanța, în zilele de luni-joi  între orele 8-1630  și  vineri  între orele 8- 14 , precum și la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente  pentru protecția mediului.

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza