0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPrimării DobrogeneSistemul de control al permiselor de acces în Peninsulă va fi modificat

Sistemul de control al permiselor de acces în Peninsulă va fi modificat

Primăria Constanța va schimba sistemul de control al permiselor de acces auto în Peninsulă, care în prezent funcționează pe bază de barieră acționată manual de către un angajat al unei firme de pază.

Astfel, municipalitatea a demarat procedura de achiziție de bariere acționate automat cu ajutorul camerelor LPR (License Plate Recognition – recunoașterea numerelor de înmatriculare), au declarat pentru „Dobrogea Live” reprezentanții administrației locale.

Barierele vor fi instalate la cele două puncte de acces în centrul vechi, una la intrarea de la Comandament, cealaltă la Lupoaică.

La cele trei puncte de ieșire din Peninsulă nu vor fi montate bariere, însă vor exista camere de recunoașterea a numerelor de înmatriculare și camere de supraveghere.

Împreună cu noile sisteme va fi achiționată și aplicația software pentru interogarea bazei de date a permiselor de acces.

Procedura de achiziție se află abia în etapa consultării de piață.

În prezent, la punctele de intrare în Peninsulă sunt montate bariere acționate manual de către un angajat al unei firme de pază, iar un polițist local controlează legitimațiile de acces.

Citește și: Autoritatea pentru respectarea GDPR cere Primăriei Constanța să modifice Regulamentul de acces în Peninsulă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments