Serviciul de Stare Civilă din Primăria Constanța a intrat în secolul XXI. Se pot face programări online

Primăria Constanța anunță că Serviciul de Stare Civilă a intrat, în sfârșit, în secolul XXI, iar cei care doresc să se căsătorească pot face programări online. Desigur, celebrul dosar cu șină nu va lipsi din peisaj.

Începând cu data de 29.12.2022, ora 09:00, va putea fi accesat site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie în vederea efectuării programării online pentru oficierea căsătoriei în anul 2023”, anunță primăria.  

După efectuarea programării, va fi transmis un mesaj automat la adresa de e-mail folosită la momentul programării, mesaj ce va cuprinde zilele în care viitorii soți se vor putea prezenta la Direcția locală de evidență persoane Constanța – Serviciul stare civilă, în vederea depunerii dosarului de căsătorie.  

Întrucât numărul de solicitări pentru oficierea căsătoriei în afara sediului a crescut în ultimul an pentru zilele de weekend, în anul 2023 vom oferi posibilitatea ceremoniei căsătoriei civile în afara sediului unui număr mai mare de solicitanți”, adaugă reprezentanții Primăriei Constanța.  

Programarea nu este suficientă pentru oficierea căsătoriei! Documentele trebuie depuse la datele comunicate.  

Pentru mai multe informații puteţi apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon: 0731-500128 sau adresa de mail: casatorii@primaria-constanta.ro.  

Urmărește-ne pe:

Doneaza