PoliticăSenatorul Remus Negoi, despre Chițac: După ce s-a lipit electoral de renovarea...

Senatorul Remus Negoi, despre Chițac: După ce s-a lipit electoral de renovarea Cazinoului, primarul PNL își atribuie merite pentru lucrările Sălii Polivalente

Senatorul constănțean Remus Negoi (USR) îl acuză pe primarul Vergil Chițac că își atribuie meritele pentru renovarea Cazinoului Constanța și lucrările de construire a Sălii Polivalente, deși proiectele sunt derulate integral de Compania Națională de Investiții (CNI).

’’Ce face un primar cu ZERO realizări? MINTE că a făcut și se laudă cu proiectele altora.

După ce s-a lipit electoral de renovarea Cazinoului și a văzut că oamenii nu au mers pe fentă, constănțenii știind că proiectul nu îi aparține și că nu are merite pentru realizarea lui, Vergil Chițac schimbă țintele.

Cu același tupeu și cu o doză crasă de manipulare, primarul PNL își atribuie merite pentru lucrările Sălii Polivalente, insinuând că este proiectul său.

În realitate, Sala Polivalentă este o oglindă perfectă a celor trei ani și jumătate de mandat marca Vergil Chițac. Vorbim despre un proiect preluat de la fosta administrație, al cărei contract de execuție a fost semnat în 2018. Lucrările, finanțate de CNI, au început în 2020 și trebuiau finalizate în 2021’’, a scris Remus Negoi pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, președintele USR Constanța, Stelian Ion afirmă că “nici PSD-ul de atunci și nici Chițac cu PNL-ul de acum nu au fost în stare să termine o Polivalentă cu 5.000 de locuri după 6 ANI de la semnarea contractului, dar, în mod halucinant, se laudă cu aceasta.

Vă dau un exemplu că se poate și altfel. Primarul USR din Brașov, Allen Coliban, a început construcția unei Polivalente cu 10.075 de locuri în ianuarie 2023, fiind cea mai mare sală de acest gen din România. Lucrările sunt în grafic și este gata în proporție de 70%.

Cât îl mai lăsăm pe Chițac, pe cei din PNL și pe tovarășii lor de combinații de la PSD să ne mintă și să-și bată joc de noi, de Constanța?”.

Urmărește-ne pe:

Doneaza