2.4 C
Constanța
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăPoliticăRezultate parțiale: Primarii orașelor din județul Constanța, reconfirmați

Rezultate parțiale: Primarii orașelor din județul Constanța, reconfirmați

Primarii orașelor din județul Constanța au fost, din primele date, reconfirmați în funcție după scrutinul din 27 septembrie.

În municipiul Mangalia a fost una dintre cele mai aprige bătălii electorale după intrarea în competiție a omului de afaceri Mohammad Murad. Acesta a coalizat aproape toți contracandidații primarului în funcție Radu Cristian.

Cu toate acestea, locuitorii Mangaliei l-au creditat pe liberalul Radu Cristian cu un nou mandat de 4 ani. „Rezultatele preliminare ale alegerilor locale arată că am câștigat un nou mandat de primar al municipiului Mangalia, iar PNL a câștigat majoritatea în Consiliul Local”, spune Radu Cristian.

Și la Năvodari, actualul primar Florin Chelaru (PSD) se pare că a câștigat un nou mandat. Într-o postare pe Facebook, acesta mulțumește locuitorilor pentru încrederea acordată.

Valentin Vrabie (PNL) este, din datele parțiale, primarul ales în Medgidia. „Mulțumesc tuturor cetățenilor care și-au exercitat dreptul la vot, indiferent de opțiunea politică! Am obținut la acest scrutin un important scor electoral, aproximativ 60%, pentru care țin să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat, din nou, un vot masiv de încredere”, spune Vrabie.

Tot din datele parțiale reiese că la Eforie a fost reconfirmat Robert Șerban (PNL), la Hârșova rămâne primar liberalul Viorel Ionescu,la Cernavodă va fi primar Liviu Cristian Negoiță (PNL), Petre Urziceanu la Negru Voda, George cojocaru la Murfatlar, iar la Ovidiu, George Scupra (PNL) ar fi obținut un scor electoral de peste 60%.

Nici locuitorii orașului Techirghiol nu și-au schimbat primarul în funcție. „Multumesc tuturor celor care au iesit la vot si celor care mi-au acordat increderea pentru urmatorii patru ani”, a scris în urmă cu câteva ore Iulian Soceanu.

1 COMENTARIU

  1. Pe Radu Cristian l-au reconfirmat sutele de buletine de vot anulate din cauza confuziei care s-a creeat in urma retragerii celor trei candidati la functia de primar.
    Altfel , Dl Radu nu avea nici o sansa.

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments