REPER, partidul înființat de Cioloș, inaugurează filiala de la Constanța, locație unde va funcționa și noul cabinet de parlamentar al Cistinei Rizea

Co-președinta REPER, Ramona Strugariu, deputata Cristina Rizea și europarlamentarul Dragoș Tudorache vor inaugura luni la Constanța sediul filialei locale a partidului înființat de Dacian Cioloș la începutul acestui an.

La sediul din bulevardul Mamaia, nr. 85 va funcționa și cabinetul de parlamentar al deputatei constănțene Cristina Rizea.

De asemenea, potrivit unui comunicat emis de aceasta, duminică la Hotel Continental Forum este programată o întâlnire între tinerii constănțeni și deputata Cristina Rizea, europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache, parlamentarii Oana Cambera, Andrei Lupu, Alin Prunean și Cristi Ichim, membri și simpatizanți ai partidului REPER. “Întâlnirea se vrea una deschisă, neprotocolară în care principala temă de discuție să se concentreze pe modul în care tinerii constănțeni își văd viitorul în orașul de la malul mării, despre ce i-ar face să plece și mai ales despre ce i-ar face să rămână și mai ales, cum pot politicienii și administrația locală să lucreze mai bine astfel încât ei să-și proiecteze un viitor, aici, la Constanța”, se arată în comunicatul deputatei.

Sursa foto: G4Media

Citește și:

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Doneaza