ActualitateReper organizează dezbaterea Maratonul Educației, în perioada 23-24 august 2022

Reper organizează dezbaterea Maratonul Educației, în perioada 23-24 august 2022

Partidiul Reper organizează o dezbatere on-line care vizează analiza a 14 teme la care vor participa toți cei care consideră că au de spus ceva despre școala din România, se arată într-un comunicat al deputatului constănțean Cristina Rizea.

“Sunt bineveniți absolut toți cei care consideră că au de spus ceva în privința schimbărilor din educația românească.  Nu trebuie să fii membru de partid, să simpatizezi cu un personaj politic sau cu altul, ci trebuie pur și simplu să-ți pese de direcția educației din țara noastră.

 De modul în care arătă școala românească depinde viitorul României iar dezbaterea asupra legilor educației  trebuie să fie una reală la care să participe aceia care au idei, așteptări, au avut experiențe bune sau mai puțin bune în sistemul de educație.

Maratonul Educației are loc online și este transmis live, pe canalele de Facebook și de YouTube ale partidului REPER.

Temele dezbătute sunt următoarele: De ce e nevoie de finanțare pentru performanță și calitate în universitate? Cum reducem abandonul prin consilierea și orientarea studenților? Cum se pot afirma universitățile românești în lume? Ce rol au politica și nepotismul în universitate? De ce avem nevoie de o veritabilă etică academică? Cum articulăm predarea și cercetarea în universități? Care este misiunea universității în România de mâine? Cum vrem să arate o Românie educată și avansată? ”, se arată în comunicatul deputatului constănțean.

Înscrierile se pot face la următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfv3jmyp1oJBCbW8NfjUdd7Wazz7rMJahFAcqXOg8Ewyqg78g/viewform

Sursa foto: Alba 24

spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza