2.4 C
Constanța
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăPrimării DobrogeneReacția primarului Chișinăului după ce Constanța a anulat înfrățirea: „De Paște, ouăle...

Reacția primarului Chișinăului după ce Constanța a anulat înfrățirea: „De Paște, ouăle se vopsesc dacă ele există, dle amiral”

Marți, 12 aprilie, era programată ceremonia de semnare a Acordului de Înfrăţire dintre municipiul Constanţa, România şi municipiul Chişinău, Republica Moldova de către Vergil Chiţac (Constanţa) şi primarul general Ion Ceban (Chişinău). 

Ceremonia a fost anulată luni, 11 aprilie, de primăria Constanța după ce în spațiul public au apărut comentarii referitoare la simpatiile pro-ruse ale primarului Ion Ceban.

„Având în vedere atribuirea, în spaţiul public, a unei semnificaţii politice preconizatei semnări, precum şi pentru a evita utilizarea în sens politic a acestui eveniment, decidem anularea evenimentului respectiv şi reanalizarea oportunităţii demersului de semnare a documentului menţionat”, transmite administraţia constănţeană. 

Reacția Chișinăului

Ion Ceban a reacționat pe pagina sa de Facebook și a făcut comentarii acide la adresa primarului municipiului Constanța.

„Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale! Este o vorbă la moldoveni „singur cânt, singur dansez” așa și în cazul lui. El a anunțat, el a renunțat. De Paște, ouăle se vopsesc dacă ele există, Dle amiral”, a scris Ion Ceban.

Citește și:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments